maanantai 27. elokuuta 2012

Vaik ärisen ja örisen, bongia poristelen. Ilman sua oon vaan normispede.


Lärvi kuvilla mennäään taas tänään. En tiiä mikä nyt on ku on vaa niin hyvä fiilis kaikesta. Oon huomannu sen et kaikki paska kasaantuu aina samaan aikaa niskaa mut ku niistä selviää ni nähtävästi kaikki voi olla viel ihan hyvinkin. Saan kiittää pariakin ihmistä tästä kaikesta ja toivottavasti asiat vois mennä tällä samal tavalla pitemmän aikaakii. Toivottavasti. Ainaki joku jaksaa tsempata mua ton koulun suhteen ja kuunnella mun ''maailman suurimpia'' huolia.
Vklp meni miten meni ja lauantaina kävästiin kotkan amarillossa ja tuli huomattua että siellä oli vähän erillainen meno mitä täällä kouvolassa. Oli kyllä hauskaa vaikka nukahdettiinki automatkalla kotiin ja multa jäi mäkkäri väliin. Onneks äiti pelasti seuraavaan päivään tuomalla Happy Mealin kotii :) Viel pitää nauttia tästä et voi asua kotona ja vaikka jättäiski ne likaset astiat pöydälle ni ehkä ne on siitä korjaantunu huomaamatta sinne tiskikoneeseen. Pitäs alkaa ettiä itelleni kämppää ku isin kans suunniteltiin vähän et jos täs jonku ajan päästä kokeilisin omia siipiä et kuinka kauas ne kantaa. Kuhan vaan saan ton koulun käytyä.
Huomenna on suuri päivä sen osalta et päästää ehkä kattoo meijän pientä. Pitäkää peukut pystyssä ! Iiih en malta odottaa :')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti