maanantai 5. maaliskuuta 2012

bäkkii and Åre!

Heii te kaikki ihanat ! Pakko pahotella etten oo postannu tooosi pitkää aikaa. Johtuen mun työssäoppimisesta koska pääsen aina 4 töistä ja sitten raahaudun vertille ja sitte oonki niin väsyny loppu illan etten jaksa tehä yhtää mitää. Mulla oli tänää näyttö ja se meni ihan päin seiniä. Kirjaimellisesti.
Mutta niin mullahan oli teille kuviakin. Oltiin siis viime viikko eli hiihtoloma Åressa. Oli tosi mahti reissu ja sai tänki tytön jalkalihakset(?) treeniä niissä laskettelu rinteissä. Hirvitti lähtee niin isoihin mäkii noin 4-5 vuoden tauon jälkee mut eka päivä oli vähän kompurointia mut sitte kaikki alkoki sujumaa !
Tää postaus tulee olemaa kyl part1 koska noita kuvia on PALJON. Ostin parit tositosi kivat jutut sieltä jotka kuvailen teille ;-)
Mitenkäs teijän hiihtoloma meni?

Tosissaan siis meidä matka alko Helsinki- Tukholma risteilyllä ja sitten siitä oli 9h ajomatka Åree. Onneks omistan (yleensä) hyvät unenlahjat joten nukuin suurimman osan matkasta tai sitte pelasin psp. Mutta nyt meen nukkumaa koska viime yönä en nukkunu yhtään.

 duckfaceeeee
noista yhen nappasin mukaani

Ps. Mul on joku ihme Justin Bieber fiilistely meneillää? Huhhu.

2 kommenttia: