torstai 24. tammikuuta 2013

Tätähän tää, tähän hätään ei normaalit keinot toimi.



Hellooy ! Olen ollut koko päivän kotona peiton alla potemassa flunssaa, joten ajattelin tulla kertomaan kuulumisia teille ! Mulle kuuluu ihan hyvää, paitsi tää flunssa on nyt pieni miiinus, mutta kyllä tää tästä. Huomenna taas reippaana Hairmanniin tekemään asiakkaita ja sitten pitäis vissii tyttöjen kans suunnistaa tonne kvl yöelämään. Saa nähä meinaanko olla taas kuskina, vai pitäsköhän sitä repästä pitkästä aikaa oikein kunnolla. Taidan kallistua tuon viimeisen vaihtoehdon puoleen :-)
Enää ensi viikko Hairmannissa ja sitten pitäs taas mennä kouluun. Ei kyllä suoraan sanottuna kiinnostaisi mennä yhtään sinne kouluun, kun ei sieltä saa kun paskat niskaan, mutta onneksi mulla on ihania luokkalaisia jotka piristää pitkin päivää. Ja on se kiva nähä muitakin luokkalaisia joita ei ole nähnyt pariin viikkoon ollenkaan.
Pitäisi alkaa pikkuhiljaa alkaa laittaa tuotantoyhtiöille ja parille toimistolle tiedot minusta ja parit kuvat mitä otettiin siellä Elitellä, jospa siitä poikiutuis jotain mukavaa.. Maybe ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti