tiistai 31. tammikuuta 2012

Klikkaa

Siistiä ja silleei.

Heiijj ! Tulin kertoo teille tän parin päivän kuulumiset. Vklp ei tapahtunu oikeastaan yhtään mitää ihmeempiä, paitsi oli pientä hius operaatiota ( Kaikille muille tehtii jotain paitsi mulle...) ja osa onnistu tavotteide mukasesti ja jotkut taas ei ehkä niinkään. Mut ei siitä sen enempää :-D Sunnuntaina käytiin Buffassa syömässä ja oli meikäläisen ensimmäinen kerta tuossa paikassa ja oli ihan hyvää ruokaa. Ei nyt mitenkään sen ihmeempiä mutta suosittelen jos on semmonen fiilis että haluaa mättää ruokaa naamarii kunnolla. Oli pikkasen turvonnu olo ton jälkee ja hyvä ku mua ei jouduttu kierittää ulos tuolta !
Pikkusen haikeilla fiiliksillä aloteltu tää kouluviikko kun tuo Liisi on lähössä 2kk työssäoppimaa.. Oon niin kateellinen ettei mitään rajaa. Pääsispä itekki lämpösee pakoo näit -30 asteen pakkasia. No mutta kohta se lomaki on.
Tänää käytiin luokan kanssa keilaamassa ja siitä kuvia sitte vähä myöhemmi. XD

Ps. Noi koulukuvatki tuli.. Miks noi luokkakuvat menee aina niin että joko sulla on silmät kiinni tai vähintääki puolitangossa, hymyilet sillee että näytät mahollisimman teennäiseltä ja vedet silmissä ku et uskalla räpyttää ( Ainaki itellää toi 9lk kuva jyskyttää tuol takaraivos piruilemas, koska noh siitä tuli mitä tuli.. Ne silmät oli sitte kiinni.) tai joko sitte purskahat nauruu kesken kaiken?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti