perjantai 1. maaliskuuta 2013

Mun maailmas on normaalii vieroksuu todellisuutta.

Eilinen meni näissä merkeissä. Ella tuli hetkeksi meille hoitoon ja sitten mentiin Nooran ja Hannan kanssa hannalle tekemään tousteja. NAM!

Hellooyy evribadi ! Nyt se sit iski muhun kunnolla, flunssa nimittäin. Tai äiti epäilee keuhkokuumetta kun hengittämisen kanssa on hieman vaikeeta, mut ite en jaksa uskoa siihen. Haluan nimittäin ulos. Tänään olis nimittäin ollu mun kahen lempparin synttäri kahvittelut, mut ne jouduin suosiolla skippaamaan. Harmittaa niin kovasti. Tänään en ole muuta kun makoillut sohvalla peiton alla ja syönyt kaikkea hyvää ja nukkunut ja nyt alkaa olo olemaankin jo parempi. Huomenna olis tarkoitus mennä serkun vauvan ristiäisiin ja vernerin läksiäisiin. Ja sitten on yksi juttu, mutta siitä en täällä aijo mainita ;-) Toivottavast nyt sais yöllä nukuttua kunnolla ja olo olis huomenna kohillaan. Onneks mulla on 5kg säkki karkkia tossa vieressä.
Mullon taas ikävä. Vaikka tästä ei oo kun pari päivää, kun oleilin sielä, mutta en osaa olla ilman enää ollenkaan. Onneks kaikki on nyt hyvin :-) Ehkä huominen vois tuua jotain kivaa tullessaan.
Hyvät illan jatkot teille murusille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti